Kdo smo?Za imenom Domači izdelki Lorber stojiva Matjaž in Sara, ki ponujava domače in ročno izdelane produkte, ki so kljub svoji enostavni sestavi in vsestranski uporabnosti, dovršeni do najvišje možne mere.
Naša ponudba se deli na izdelke katerih izdelava zahteva nekaj ročnih spretnosti  in domačo naravno kozmetiko. V prvo kategorijo spadajo ročno izdelane rožice iz najlonk v najrazličnejiših oblikah in velikostih, v času pred adventom pa so na voljo tudi unikatne adventne sveče.
Domača mila, balzami za ustnice, različna mazila in masla ter razna olja, med njimi kar 5 različnih masažnih olj, pa so produkti naše kozmetične ponudbe.

V preteklih letih smo zelo uspešno pričeli povezovati obe kategoriji in se tako lahko pohvalimo tudi s poročno, slavnostno oz. darilno ponudbo, hkrati tudi ponudbo poslovnih darilc. Naš najbolj iskan produkt so zagotovo naprsni šopki in mila z odtisom, ki so po večini namenjena obdarovanju oz. zahvali gostom na porokah, rojstnodnevnih praznovanjih ali drugih slavjih.
Vsako naročilo nam predstavlja izziv, ki se ga z veseljem lotimo in nas hkrati navdaja s ponosom, da nam dovolite biti del vašega pomembnega dne.